Monday, 28 May 2012

KISAH 28 MEI!!!!!!


       Malam tadi aku pergi ke Benteng Malam... saja nak try amik gambar malam...almaklumla...dah sebulan tak pegang kamera.... lens aku guna 18-70mm dan ISO 1600 ( kalau kekuda korang kuat....try amik pakai ISO 400...muehehehhehe ) :




tapi paling best gambar ni... :

Kedondong!

THE JOURNEY CONTINUE......

6 comments:

  1. memang sedang mengila amik gambar hahahahah btw abt that building pic tu....actually tu mmg actual looks, depan condo tu ada tasek then takde buat edit effect accpt pic border n initial....:D heheh sekiann :p

    ReplyDelete
  2. eyh lupa plak......wa suka itu gambar kucinnnnn !!!!

    ReplyDelete
  3. gambar terkini tu kat oslo norway....setiap gambar ada nama tempat kat bawah each entry posting :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... semua jawapan diberi.....gud!

      Delete