Wednesday, 7 November 2012

KISAH 7 NOVEMBER - I AM NIKONIAN!!!!!!


     Pada 4 hb lalu berlangsung acara I AM NIKON ( lupa lak apa nama event dia..isk !! ) bertempat di Mid Valley. Aku dah tahu dari sabtu melalui Facebook tetapi tak dapat menghadirkan diri sebab kerja.Aku kena pergi sebab ada servis percuma untuk sensor kamera DSLR. Aku bertolak dari rumah pada pukul 7 pagi dan sampai ke Seremban dengan menaiki motor. Aku pergi ke Midvalley dengan menaiki Komuter sebab takut balik nanti kena hujan :

amik pakai smartphone....

Really??
      Aku sampai kat Mid Valley hampir pukul 9.30 pagi ( kedai pun belum bukak) aku pun merayau rayau di dalam sampai kaunter dibuka untuk hantar kamera :
ramai jugak!!
        Kamera aku siap hampir 30 minit. Aku try amik gambar, tengok ok aje terus balik ke Seremban ( sebab tujuan nak kesitu aje, tak ada planning lain ). Aku sampai rumah pukul 2 petang. Mak aku pun pelik...selalu kalau keluar pagi, balik malam.... Biasalah.... zaman dah berubah....heheheheh...Apapun layannzzz

THE JOURNEY CONTINUE......

14 comments:

  1. Usia mengajar kita untuk tidak balik lewat ke rumah lagi haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tak apa...sejak ada isteri ni perangai dah berubah skit...

      Delete
    2. hahahahhaha....kena pelan pelan..tak leh mendadak

      Delete
  2. calon suami mithali....(rilek...rilek...bini baca tu....heheh...)

    ReplyDelete
  3. ...Gua pun banyak yang dah berubah..cuma selera muzik je yang tetap camtu..hehehehe....Rock Will Never Die!!!!...

    ReplyDelete
  4. aku pun nikonian bro. haha. btw, makin ada kedut, makin banyak ubah. hehe

    ReplyDelete