Saturday, 27 April 2013

KISAH 27 APRIL - THE SWORD!!!!!!



        Band dari Texas secara tak sengaja aku ketahui melalui member Facebook dan aku pun check la info diorang kat sini . Band yang membawa irama Stoner/Heavy Metal ni dah wujud sejak 2003 lagi ( banyak pulak band baru yang bagus yang aku tak tahu ) . Dianggotai oleh Brian Richie, Kyle Shutt, J.D.Cronise dan Santiago Vela III dah mengeluarkan 4 album ( Age Of Winters, Gods Of The Earth, Warp Rider dan Apocryphon ). Apapun layan lagu diorang kat bawah ni :

THE JOURNEY CONTINUE......

10 comments:

  1. Pun baru tau jugak ni..nanti cekidot.tq bro

    ReplyDelete
  2. 1st album dorang memang layan beb

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pun, cume aku dah lama layan benda-benda stone ni. hehhehe

      Delete
  3. Waaah...aku pun baru tau ni, kena dgr jugak lagu2 diorang ni, stoner rock rule!

    ReplyDelete
  4. banyak betul band2 konsep cengini yang tak diketahui...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. banyak band bagus sekarang ni

      Delete