Wednesday, 29 May 2013

KISAH 29 MEI - DOOMMANTIA.COM!!!!!!

laman utama

   kepada mereka yang berminat jadi music journalist boleh la contact diorang ( Pc kOKak dan Dr Ben boleh try nih )
   Kepada sesiapa yang kenal band yang main genre seperti diatas sila contact mereka diatas untuk di review... mana tahu dengan review diorang yang positif atau negatif akan memperbaiki lagi muzik diorang.... apapun layannnnzzz

THE JOURNEY CONTINUE......

6 comments:

  1. web DOOMMANTIA.COM ni memang bagus utk peminat stoner, doom, psychedelic etc.
    aku dh lama juga tahu pasal web ni. btw aku tak reti nak jd music journalist haha. aku bukan otai macam DrB, maybe DrB boleh try, tapi malangnya DrB tak more into stoner, doom, psychedelic hehe
    dulu ada satu blogspot "stonerobixx" memang terbaik utk "sedut" hehe. sekarang dah tukar www.stonerobixxx.net
    layan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.... laman web tu pun ok gak.....

      Delete
  2. Teringin nak jadi music journalist tapi ilmu aku cetek dalam genre sebegini...sedih™

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa...boeh belajar dari diorang...baca review diorang

      Delete
  3. Terbaik la web nih..steady!

    ReplyDelete