Tuesday, 1 November 2016

KISAH 1 NOVEMBER - SWEET CHARITY BOXSET!!!!!


  Setelah baca blog Berteromber dan Rafi Hussien Xyrus Zone , aku pun nak up lah koleksi riak Sweet Charitywi nih, Boleh dikatakan semua lagu dalam album ni banyak yang tak pernah dengar terutama Seniman Di Rantau dan ada jugak lagu yang dicedok dari artis barat ( nak tahu.,., beli... hehe )

 Kira ini la album complete yang ada dalam simpanan aku... band lain semua banyak tak cukup lagi kena cari lagi LP CD diorang kat pasaran atau tunggu reissue aje.. apapun layan....
tertunjuk LP DJ Dave lak... heheh

THE JOURNEY CONTINUE......

17 comments:

  1. Wahhh aku gi kedai tak jumpa pun kotak ni, aku beli sekeping2 tinggal berita gempa je, warrgghhh . Haha. Harap dapat berita gempa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat punya Insya Allah... saya beli semua sekali..takut short sekeping..hehe

      Delete
  2. Hahaha..nasib baik boxset cd je.kalo boxset lp SC ni mau riak sepanjang tahun..heheh..jgn mare abam.gurau je.tu album solo dave mustaine harga kapitalis ke harga kasih syg?

    ReplyDelete
  3. aku beli sekeping2 saja, tgk lah klu sempat kumpul semua., yang pasti berita gempa tu kena beli dulu kan, takut nanti kotak tu abis, sbb dgrnya hanya 300 pcs saja dorang buat...

    ReplyDelete
  4. sweet charity memang sedap lagu diorang ni.. tapi kan bro 1 cd lagi tertinggal tu...
    Sweet Charity '88 mana..?
    btw.. sharifah aini in da house.. ayuh bro terjah ke blog yusrina sekaram... haah haah

    ReplyDelete
  5. pergh!!!...dah jadi king lp sekarang...seganlah aku yang cuma ada 8 keping...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...kann..segan la nak kawan ngan otai lp ni

      Delete
  6. aku tak kesah sangat pasal boxset sweet charity tu sebab masih boleh beli lagi....yang LP DJ Dave tu, huhuhuhu susah ooo nak dapat

    ReplyDelete