Saturday, 14 January 2017

KISAH 14 JANUARI - POSITIF YANG MISTERI!!!!!


     Terjumpa 2 LP rock melayu di kedai member... rege pun ok... sambar aje leeee. Bulan Februari ni kena puasa dah ni... teruk jangkitan LP nih...hahahadoi


THE JOURNEY CONTINUE......

13 comments:

  1. Perghh..makin menjadi king ni..hahah..misteri aku ada cd jek.lagu cinta berbagai keanehan tu soundtrack filem rozana cinta 87' sampai skang band tu kekal misteri

    ReplyDelete
  2. Misteri ni aku ingat kad inlet lirik wings hukum karma kaset zaman dulu ada iklan dia. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. saya pun baru tau...member racun pasang lagu dia.. layan pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  5. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Wow kedai member. Kedai datin yeeeeeee

    ReplyDelete