Thursday, 28 June 2012

KISAH 28 JUN!!!!!!

tempat amik minyak tak silap aku
       Hari ni aku pergi ke Klinik Kesihatan untuk ambik bacaan darah tinggi dan selepas itu amik mengambil 2 gambar ni :
rumah lama di harapan Hotel Costa Rica
   Selesai saja aku mengambil gambar, aku try guna Lightroom lagi ( kan aku dah cakap blog aku jadi Blog Gambar....heheheh ) dan hasilnya :




     Gambar paling classic :

Kad rawatan Darah Tinggi
    "Welcome to the Club" kata nurse tu kat aku masa pertama kali amik bacaan darah..... isk....lepas ni boleh join mak aku le lepak Klinik.....hahahahahhaha....

THE JOURNEY CONTINUE......


2 comments:

  1. welcome to the club bro....kawen cepat2....nnti kempunan.

    ReplyDelete