Tuesday, 9 October 2012

KL BIRD PARK!!!!!!


      Ahad lalu, aku dan isteri aku berjalan ke Taman Burung Kuala Lumpur ( kira honeymoon la ni ). Kami tiba kat sana tengah hari dan cuaca pun ok, kami pun terus bayar tiket ( RM 25 x 2 ) dan masuk kedalam. kamera macam biasa D200 dan 18-70mm ( PERHATIAN : sila pasang lagu Seiring dan Sejalan nyanyian Broery dan Sharifah Aini ... jalan jalan ala 70an ni...hehhehe ) :

Selamat Datang!























fosil Band Metal Zaman Batu..hehhe




Sempat buat lawak burung hantu ni







   Kami berjalan sampai pukul 4 petang dan kami pun pulang ke Puchong.... lepas ni nak pergi Zoo Negara pulak.... hehehehe....apapun layanzzz

THE JOURNEY CONTINUE......

8 comments:

  1. Wow so sweet...aku n wife mcm ni ler dulu,honeymoon habis sblm ada anak...cherish this moment since u guys blm ada anak lagi...

    ReplyDelete
  2. Apa pulak honeymoon kat taman burong, bro.... (kenyit)

    ReplyDelete
  3. Nak g cameron plak..bleh??? :p

    ReplyDelete