Friday, 1 February 2013

KISAH 1 FEBRUARI - EDIT GAMBAR HHDG II!!!!!!


    Tadi sempat aku tanya kat Korawk kat Facebook pasal software untuk edit gambar, maklum lah aku bab edit ni kira kategori budak tadika senang cakap. Korawk pun beritahu guna Photomatix Pro dan aku trylah guna software tersebut dan aku edit gambar masa aku pergi gig hari tu dan korang nilailah sendiri hasilnya yang tak seberapa dari newbie edit nih...hehehe :











  Sambil sambil layan gambar tu, hayatilah lagu dari kumpulan legend, Alleycats - Setahun Sudah Berlalu... TERIMMMMAAA KASEEYYYYY!!!!! :
Gurindam dan irama
Tidak lagi ku hiraukan
Setelah api cinta terpadam
Apa yang tinggal kini
Hanya sisa kesal kelmarin
Menjadi simfoni mendayu
Pada setiap malam minggu

Setahun sudah berlalu
Februari muncul kembali
Dengan kehangatan semalam
Tanpa ku sedari
Ku petik mawar merah
Ku tulis sekuntum puisi
Tapi sayang pada siapa kan ku beri

Kesepian memaksa
Ku lihat wajah di cermin
Terpandang parut di muka ku
Bekas cinta yang lama
Apakah tidakkan hilang
Kesan cinta yang terus mendatang
Bermain di jiwa ini

THE JOURNEY CONTINUE......

10 comments:

  1. dah ambik style Korawk dah ni...gempaq siot! Macam lukisan potret je aku nengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... mahaguru Korawk kan ada...dekat lagi...aku jauh oooo

      Delete
  2. teringin nak layan gig dalam Kepura Cave ni....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya lepas ni ada lagi kot...kena tunggu organiser inform

      Delete
  3. Menarik! Mcm lukisan tangan pulak

    ReplyDelete