Monday, 18 March 2013

KISAH 18 MAC - SENJA DI PD!!!!!!


  Semalam aku tak tahu nak buat apa, boring punya pasal aku amik gambar senja di tempat aku ni menggunakan D200 dan 18-70mm, balik aje aku upload dalam Facebook. Hari ni pulak aku buat experiment dengan gambar semalam menggunakan software Photomatix yang direkemen oleh otai Korawk dan inilah hasilnya :









Sambil tu kita layan lagi dibawah ni..layannnzzz:


THE JOURNEY CONTINUE......

12 comments:

  1. fuh chantek bro!

    1. right click
    2. click "set as desktop background"

    :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih... terima kasih jugak kat Korawk.. pasal rekemen software ni

      Delete
  3. perghh..steady!..cantik siot..

    alamak..lama tak dengar lagu filter tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Aku bab fotografi ni memang xda bakat la....haha tapi pics yg lu ambik ni bro memang TERBAIK la, boleh lawan Korawk la kalo mcm ni haha...steady bro! Boleh buat jadi cover album ni hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korawk is my sifu... tak leh lawan dia...

      Delete
  5. aiya, saya budak baru belajar jugak..jom main steel wool photography ahah~ smart bro!!

    ReplyDelete
  6. Very nice photo and scenery.
    Mesti best suasana waktu tu

    ReplyDelete