Friday, 28 June 2013

KISAH 28 JUN - METALLICA IN SINGAPORE!!!!!!


       Ramai blogger yang aku baca dalam post diorang menyatakan untuk tak pergi ke konsert diatas. Aku pun salah seorang dan baru hari ni nak post pasal band nih ( hehehehe ) Aku mula dah tak layan selepas album Black, entahlah... dah tak leh masuk terus.... ini semua salah Bob Rock le nih..hehehehe.....
      Satu lagi sebab masa tu kan mood Hari Raya, tak kan nak catu pasal nak pergi Singapore, kena pulak aku masa tu mungkin masih menganggur atas sebab kilang tempat aku kerja dah tutup dan belum tahu kerja dah dapat ke atau tak masa tu. Kalau dapat kerja, tak mungkin majikan nak kasi cuti kalau masih dalam tempoh percubaan... tak ke rekod buruk?
     So, kepada Metallica, minta maaflah sebab tak dapat pergi, hal keluarga lagi penting untuk aku sekarang


THE JOURNEY CONTINUE......

12 comments: