Thursday, 10 January 2013

KISAH 10 JANUARI - REPORT CARD!!!!!!


       Tapi masa aku kemas barang bawah katil aku... aku terjumpa kotak berisi buku kepunyaan arwah ayah aku. Kat situ terselit report card aku! Ya Allah, sekolah rendah dan tadika lagi tu :


    Report Card diatas masa aku sekolah tadika di Kem Lok Kawi, Sabah. Punyalah lama.. bayangkan umur 6 tahun masa tu.. kira dah berumur 32 tahun dah umur report card aku ni... sah rare gila... Cikgu aku masa tu Bebe Jamila dan Zainun ( agaknya mana diorang sekarang ).....

siapa dapat cari aku dalam gambar ni aku tabik!!!!!


   Report Card atas ni masa aku darjah 5C di Sekolah Rendah Kebangsaan All Saint's Kamunting, Perak. masa ni aku jadi Penolong Ketua Darjah ( hehehe... budak BAIK katakan...hahaha ). Cikgu aku namanya Khairi :

cari mana aku ....
 
      Atas ni pulak masa aku darjah 6B, zaman ni banyak kenangan, kena berdiri atas kerusi sambil dukung kerusi ( kes simbah air panas kat ketua darjah kat kantin, bengang pasal report kat cikgu ) ....kenangan nakal tahap nazi gaban...hehehehe :

cari mana aku ...
   Report card ni aku ambik dan simpan baik baik dalam file aku, ada jugak kenangan nak tunjuk kat anak cucu aku esok....apapun layanz..


p/s : agaknya kalau aku jual kat ebay boleh laku berapa juta USD ye? hahahahahaha....



THE JOURNEY CONTINUE......

11 comments:

  1. pakcik, berapa umo pakcik skang.......?

    perghhhh bang, lama tuh report kad.... agak2 dalam dia merah ke biru banyak???

    ReplyDelete
  2. dah tua...37..... dalam tu rahsia kerajaan...hahahhaa

    ReplyDelete
  3. Bro...lu pernah tinggal di sabah ka dulu? Nice! Nampaknya aku la yg paling muda dlm kalangan geng2 blogger ni....huhu sedih™

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...tapi masa kecik...kalau sekarang boleh berabuk cakap kadazan kot....

      ala paling muda tapi blog paling happening...steady!

      Delete
    2. baik ko geng dgn blogger ni -> http://kucingijau.blogspot.com/

      lg muda

      p/s: jgn salah taip, pastikan anda menaip "kucingijau" dan bknnya "kucinghijau"

      Delete
    3. Aku dah tgk blog kucingijau tu haha...ntah la...agak sukar nak komen blog tu,mgkn test budak2 skrg kot...sedih™

      Delete
  4. Pergh..back to the future!..hehe..nice bro,simpan elok2..rare tu kenangan hingga ke anak cucu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah..kena simpan untuk tatapan anak dan cucu...

      Delete
  5. agak susah nak cari gambo ko yang mana satu...pasal tu jam lum ada janggut...heheh..

    ReplyDelete