Saturday, 12 January 2013

KISAH 12 JANUARI - WITCHCRAFT - DEMOCRACY!!!!!!


       Kumpulan Witchcraft ni aku baru dengar dalam Youtube, band dari Sweden ni berkonsepkan Stoner Rock . Saja nak dengar genre ni sama ada boleh masuk atau tak dalam kepala aku dan  rupanya muzik diorang memang layan sebab irama ala 70's rock . Oh ye lagu Democracy ni aku tujukan kepada kawan kawan kita yang pergi ke KL hari ni sempena KL112, semoga tiada kejadian yang tak diingini berlaku. Dan kepada kawan yang tak join KL112 tu pergilah bercuti ke mana mana... PD ke... Genting ke...rumah ke...heheheh :



p/s : mana nak carik CD nih....

THE JOURNEY CONTINUE......

7 comments:

  1. Tak tau pulak Sweden ada band stoner rock. Yaahhh....skrg sudah layan stoner bro. Kena dgr Kyuss jugak bro, cari full discography baru syok dengar.

    ReplyDelete
  2. aku pegi klcc tadi mak aih..penuh dengan mambang kuning je dlm lrt..heheh..witchcraft ni aku ada nampak cd dia kat rock corner bro..

    ReplyDelete
  3. aku kaki stoner dan 70's...

    lagu ni memang sesuai untuk mereka.

    ReplyDelete