Sunday, 13 January 2013

KISAH 13 JANUARI - KHAZANAH !!!!!!


      Masa aku jumpa report card hari tu, aku jumpa buku masa aku belajar kat ILP Pasir Gudang, masa tu nak beli buku mana mampu, hanya mampu fotostat aje la. Disebabkan buku tu hak milik aku, ada masa time lecturer mengajar di depan ( kadang nak hilang mengantuk ), aku bantai conteng buku tu dan inilah hasil aku masa umur aku 21 tahun yang lalu.. :








p/s : sila abaikan kain cadar tu... terima kasih... :) 

THE JOURNEY CONTINUE......

9 comments:

  1. Kreatif jugak lukis logo tu ya..ni kalo mastika nampak mesti abes.. "Bekas pelajar ILP menjadi pengikut black metal" heheh

    ReplyDelete
  2. Nanti aku rekomen kat Abbath Immortal untuk ambik lu jadi designer logo Immortal yg baru! Memang terbaik la hahaha....

    ReplyDelete
  3. "Perpisahan ibarat meneguk segeluk hempedu....."

    Pergh!!! dasat gak abang black metal kita ni bermadah...heheh...

    ReplyDelete
  4. Bagus kau. Tak vandalise meja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tak apa...kalau vandalise meja..kompom buat kerja amal...hehehe

      Delete