Sunday, 14 July 2013

KISAH 14 JULAI - HASIL 2 HARI...HEHEHEHE!!!!!!

Fantasi
Realiti.....
   Orang lain sibuk cari baju raya, aku sibuk cari CD..hehehhehe. Nasib baik ada Voucher Speedy, dapat 20% dari harga sebenar... safe skit.... apapun layan.....

THE JOURNEY CONTINUE......

14 comments:

  1. nak collect full discography ke? steady!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Abbey Road tak jumpa.....Sgt Pepper berlambak..

      Delete
  3. waaaahhhhhhhh gilerr best siaaakkkkk....jeles pun ada ni....tak boleh jadi ni

    ReplyDelete
  4. Sapa lah yg meracuni fikiran beliau ni..heheh..apa pun steady bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada siapa.... dah lama teringin nak beli... last tengok ada enchanced CD,... angkut...

      Delete
  5. Terbaik.
    First row most right
    2nd row most left.

    Menakjubkan ni dua album. Aku yg edition ni aku ada 3 ke 4 je, tu dua ngan sgt pepper kot? Nak beli semua, asyik beli lain je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. album Beatles memang layan... paling best Sgt Pepper,Revolver,Abby Road dan Help

      Delete
  6. sebagai peminat muzik memang aku teringin nak kumpul Beatles...takat ni cuma ada Sgt Pepper dan Revolver....

    tapi sebagai mat rock...selagi discography Deep Purple, UFO dan Rainbow aku tak complete...memang yang lain pun kena hold dulu...heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rainbow pun dalam proses... hehehhehe

      Delete
  7. nice collection, napa tak beli boxset terus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boxset tak ada.... kalau ada dah angkut.... mungkin area KL masih jual lagi kot... kena survey nanti

      Delete