Monday, 8 July 2013

KISAH 8 JULAI - KENAPA AKU TAK BELI PRESALE TICKET!!!!!!

gambar cedok kat sini

    Ada kawan dalam FB tanya aku dalam message " kenapa tak beli awal tiket?". Aku mula tak beli tiket awal selepas Sepultura dan Dark Funeral punya kes. Ye lah... tak berani nak tanggung risiko... duit kita cari penat penat dan last kena kapur. Kes Sepultura aku hampir nak beli sebab member dah racun aku macam macam.. tak true la.... itu la ... ini laa.... dan akhirnya yang TRUE jugak kena kencing hidup hidup..... Dark Funeral.... aku tak beli sebab tak mengikuti sangat band ni... Nasibnya lagi teruk... dah sampai sini lagi tu.. dan terbaru Loudness.... sebab jerebu melanda di negara kita, hampir aku nak beli.... last aku dengan kata putus beli kat pintu masuk lagi baik... selamat dan tak kecewa... Konsert Metallica nanti.. kalau ada rezeki aku 21 Ogos ni... ada la aku kat dalam Stadium Merdeka tu.. kalau tak ada.. lepak kedai mamak layan teh tarik.... hahahahah. Kalau rajin... baca blog mamat ni... Apapun layannnzzz

http://richrusso.net/what-happens-when-the-presale-lays-an-egg-and-when-did-the-presale-stop-mattering-and-lose-its-exclusivity/

THE JOURNEY CONTINUE......

16 comments: