Thursday, 6 December 2012

KISAH 6 DISEMBER - SHELL LEGO!!!!!!




Mulanya aku nak buat post ni selepas aku baca Yaya dari Berteromber tetapi malangnya tak leh upload gambar dan aku buat post ni dah akhir dah settle masalah aku ...hehhee

      Aku sebelum ni tak ambil dengan Promosi Shell Lego sebenarnya, ye lah mendengar kena isi minyak V POWER rm40 baru boleh beli sedangkan aku pakai motor kapcai...macam tak berbaloi..kena isi full tank + bawak tong semata mata nak beli....so aku abaikan nak memiliki Ferrari untuk boleh melaram depan boss...
     Aku mula start beli bila aku terdengar kawan sekerja beli tanpa isi minyak, mulanya aku tak percaya dan aku pun pergi lah ke Stesen Shell sambil isi minyak full tank ( rm 50 ) dan bertanya kat bangla dan beliau mengiyakan pertanyaan aku. Cuma Lego Minifigures tu kena beli minyak Helix baru dapat ( itupun aku dapat sebab bodek bangla jaga kaunter ). Jadilah...nak beli Ferrari tak mampu...model pun model lah.... janji Ferrari...hehehhehe. Oklah...intro pertama pakai akaun kedua untuk upload gambar...harap korang tak menyesal tunggu post terbaru dari aku nih....hehehehe....dibawah ni korang tengok videoclip dari seorang collector - macam aku :




THE JOURNEY CONTINUE......

9 comments:

  1. Collector? Kita serupa bro,cuma aku lebih suka mengumpul action figure Alien, Predator dgn The Crow...

    ReplyDelete
  2. aku baru cadang nak gi shell...

    ReplyDelete
  3. kita serupa... hehe. Tak bleh tahan bro.
    Dah la limited edition. Tak tido malam selagi tak lengkap.

    ReplyDelete