Wednesday, 26 December 2012

KISAH 26 DISEMBER - THE NIGHT AFTER!!!!!!

sambil buat audit..sambil amik gambar... hehhehe
        Esok aku cuti, ada meeting Union untuk persediaan untuk negotiation session dengan majikan. Harap kami dapat pertahankan apa yang ada dalam buku tu untuk kebajikan kami jugak. Sekarang tengh fikir strategi macam mana nak patahkan apa perbincangan nanti... kena pulak pasal KEWANGAN... tahu saja lah bab kalau boleh pihak majikan nak cantas apa yang patut... kami sebagai wakil kenalah pandai mainkan fakta ..kalau tak terkena nanti... Hari Jumaat aku cuti, nak settle hal rumah sebab tadi bank ada call, aku lak bantai tidur... apapun doakan kami berjaya dalam misi kami.... UNITY IS STRENGTH!!!!!!

THE JOURNEY CONTINUE......

12 comments: