Monday, 31 December 2012

KISAH 31 DISEMBER - DI AMBANG 2013!!!!!!

Cedok kat sini
        Dalam masa beberapa jam lagi nak masuk 2013, dianggarkan berjuta juta manusia akan menjammedkan jalan raya nak ke Dataran Merdeka ( kalau ada ) dan tempat tempat yang ada menganjurkan pesta countdown ni. Alhamdullillah juga ada jugak yang pergi ke Program Agama seperti yang dianjurkan di Shah Alam, Aku pulak macam biasa lepak rumah macam selalu, orang rumah pulak kat Hospital Tuanku Ampuan Rahimah, ada kencing manis, Semalam aku melawat dia, masalahnya tak leh tidur sana...so kena balik ke PD....sedihnya...isk!
       Malam ni aku countdown kat rumah sambil layan CD yang baru terima dari Meta Lzone Distro... hehehe

      Kepada semua kawan kawan blogger, aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2013 Masihi... Harapan aku ialah semoga semua beroleh kebahagiaan dunia dan akhirat, amin...

THE JOURNEY CONTINUE......


       

10 comments:

  1. countdown with two doom cd. steady...

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru walaupun orangnya semakin lama...heheh...

    btw...semoga org rumahnya cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. happy new 'steady' year bro.layan Paradise lost je la malam ni eh..moga steady di hari2 mendatang.. n moga wife cepat sembuh

    ReplyDelete
  4. Salam 2013.. moga yg terbaik menanti dihadapan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi datang melawat ke blog yang tak popular ni...hehehe

      Delete
  5. 2013 is just another year bro tapi family is forever...mudah2an orang rumah cepat sembuh bro,..steady!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..family lagi penting dari segalanya... apapun terima kasih..

      Delete