Saturday, 15 December 2012

KISAH 15 DISEMBER - AVOID THIS SHIT TOO!!!!!!


     Bila aku dah baca post PC kOKak ,aku dulu ada beli album pertama kumpulan UNLEASHED, band death metal dari Sweden. Muzik layan tapi bila aku baca lirik lagu no 4 dia...terus aku BANNED.... Aku siap bakar kaset tu tanda protes. Aku kalau minat satu band tu..sampai lirik aku tengok. Nasib sekarang ada cik Google...kalau dulu tak ada internet, apa dia nyanyi....anggguk kepala layan muzik ...entah apa dia cakap haram tak faham...kena pula kadang kalau beli kaset lirik tak disertakan..... Sebab itu aku sekarang sedut mp3 dulu atau check lirik dulu sebelum beli..takut terkena lagi... Apapun layanzzz

THE JOURNEY CONTINUE......

10 comments:

  1. Lagu no. 4 tu memang tahap tahi la... Ada lagi beberapa band non-metal yg harus di banned terus iaitu mana2 band dari scene punk Taqwacore...islam dgn punk bukan satu chemistry yg bagus sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. Perghh..lirik dia..laknat punya band ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....selamber dia tulis lirik macam tu

      Delete
  3. ..kesian sesetengah tu dok layan minat segala bagai tapi tak tahu apa citer di sebalik semua tu..:0(

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la... nasib sekarang ada internet boleh check lirik... kalau tak... pening gak apa yang dia sampaikan

      Delete
  4. kekadang bila benda yang kita suka...kita cenderung untuk menjadikan niat/matlamat menghalalkan cara...

    respek pada yang tidak!

    ReplyDelete
  5. apa yg penting bagi true muslim metalhead ialah check/pentingkan lirik dulu, barulah muzik.

    ReplyDelete