Wednesday, 25 January 2012

KISAH 25 JANUARI!!!!!!


        Hari ni aku mula kerja kembali setelah bercuti sempena Tahun Baru Cina. Balik dari kerja aku buka FB. Ramai puji gambar aku... aku ucapkan terima kasih kepada semua. Aku ambil gambar tu sebab saja nak test ambil gambar event macam tu dan upload dalam FB dan ramai berterima kasih pada aku kerana gambar aku tu menjadi kenangan diorang di situ. Aku tak kisah kongsikan kepada semua kerana ada kawan kawan kita tak kesempatan datang menonton konsert tu. Harapan aku agar event tu dijadikan acara tahunan... baru best!!!!!!

THE JOURNEY CONTINUE......

2 comments:

  1. selamat kembali bekerja yer....
    lama cuti sure cam al sengal jer nak start keje kan?

    ReplyDelete